flis sunrise 60x60 smoke rt


 

Klar for høsten ? Sjekk takrennene!


 

Pris fra 739,81 pr. m2 Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Toppkvalitets, uglasert og frostbestandig porcelano-gulvflis fra Italia. To flotte nyanser er tilgjengelige: mørkere cabernet og lysere røyk. Flisens overflate etterligner det naturlige utseendet og følelsen av stein. Flisens sjattering gir i en naturlig og livlig effekt. Sunrise gir hjemmet en luksuriøs atmosfære. Denne flisen kan også monteres på veggene. Kantene på flisen er utbedret, noe som legger til rette for et smalt mellomrom mellom skjøtene.

    Artikkelnr. 54266800
  • Lenker
Fint med fliser Byggmakker

Fint med fliser

12.02.2013

Keramiske fliser og fliser av naturstein er en vedlikeholds- og miljøvennlig investering, og fliser er uovertrufne til gulvvarme. Vi bruker derfor fliser mer og mer på badet, på kjøkkenet og i entreen, men også i stua, på terrassen og som fasadekledning.

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser Byggmakker

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser

12.02.2013

De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Her gir vi en kort veiledning om hvordan de kan settes opp.