Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis traffic 45x45 antracite

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Glasert, matt porselen
  • Fantastisk terazzo-stil
  • Tilgjengelig i tre nyanser
  • Kan brukes på vegg og gulv
  • 1,22m2 per pakke
  • Produktinfo
  • Glasert matt porselenflis. Fantastisk gulvflis i terrazzo-stil med utseende av kombinert betong, steiner og litt marmor. Finnes i tre forskjellige nyanser. Frostbestandig, går til gulv og vegg. Bruk motstandsklasse PEI4 hvit og grå, PEI3 antrasitt. Passer for forskjellige rom i hjemmet, så vel som for offentlige rom.

    Artikkelnr. 56027300
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!