Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis violette 25x40 taupe 1m2

  • Mild strukturell overflate
  • Finnes i fem forskjellige nyanser
  • Fin i kombinasjon med mønsterflis

Fra 269,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Serien Violette forener det gamle og det nye. Flisens overflate med struktur minner om håndlagde fliser fra gamle dager, men det generelle uttrykket blir likevel moderne. Flisene har matt glasur og disse lages i fem trendy farger. I tillegg tilbys det en variant med mønster som gjør det mulig å skape vakre detaljer som understreker det generelle inntrykket. 1m2 per pakke.

    Artikkelnr. 51405858
Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser Byggmakker

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser

12.02.2013

De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Her gir vi en kort veiledning om hvordan de kan settes opp.