Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis wallcement 20x50 mosaic 1,6m2

  • Levende sementmønster
  • Matt glasert overflate
  • Ensfarget flis finnes i samme serie
  • Produktinfo
  • Veggflis i mosaikk med et levende sementmønster. Serien inkluderer også to ensfargede fliser i gråtoner. 1,6m2 per pakke. Hvis du ønsker å forsegle mosaikkmønsterflisen, må du velge en fugemørtel som er egnet for forsegling av fliser med lav eller smal fugemosaikk. Mosaikkfliserpakken har tre forskjellige mosaikkmønstre.

    Artikkelnr. 51405786
Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser Byggmakker

DIY: Slik legger du kjøkkenfliser

12.02.2013

De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Her gir vi en kort veiledning om hvordan de kan settes opp.