Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flis york 26,5x30,9 røyk grå

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Landlig stil
  • Glanset, glasert veggflis
  • Kombiner gjerne med andre nyanser

Fra 119,- pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Den blanke Cello York-mosaikken i landlig stil går på veggen. Teglsteinliknende utseende, med tre forskjellige nyanser i serien. Ulike farger kan blandes i hele ark eller ved å enkelt fjerne flisen fra arket og erstatte den med en annen farge, dette vil gi deg livlighet på overflaten. Vannabsorpsjonsklasse Bla <0,5%. Selges av ark, arkstørrelse 26,5 x 30,9 cm.

    Artikkelnr. 56928601
  • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Store fliser på badet er den nye trenden Byggmakker

Store fliser på badet er den nye trenden

27.08.2019

Store, keramiske baderomsfliser er både trendy og vakre, men også slitesterke. Vår ekspert gir deg de beste tipsene for å få et flott resultat.

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet Byggmakker

Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet

24.07.2013

En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Dette er så enkelt at du kan gjøre det selv!