Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gulv eik 20x137 artist coffee

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 1 692,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Varegruppebeskrivelse: -DalaFlodas heltregulv gir et naturlig og eksklusivt preg, og de ulike variantene gjør seg like godt hjemme eller på hytta. DalaFloda eik og ask er noen av markedets lekreste heltregulv. Her får du lekre heltregulv som varer! Bruksområder: -Hus, leiligheter og hytter. Produktbeskrivelse: -Sortering: 1:Baron - beste sortering, 2:Nobless - natur, 3:Artist - rustikk -Artist-sortering har børstet overflate. -Sparklede kvister forekommer i Noblesse- og Artist-sorteringene. -Gulvene er behandlet med Osmo hardvoksolje (3. generasjon) med forskjellige fargepigmenter. -Kommer i fallende lengder. -Enkelt å montere og vedlikeholde. -Egner seg til gulvvarme, se leggeanvisning. -Bestillingsvarer (B) har ca. 2 ukers leveringstid. -Mikrofas

    Artikkelnr. 44499344
  • Dokumenter
Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv Byggmakker

Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv

23.08.2021

Det er mange gode grunner til å velge laminat: Det er vedlikeholdsfritt, pent å se på, gjør det selv-vennlig og slitesterkt – på noen merker får du til og med livstidsgaranti! Vi viser deg hvordan du enkelt legger laminatgulvet selv.

De 9 hotteste terrassebordene denne sommeren Byggmakker

De 9 hotteste terrassebordene denne sommeren

19.05.2021

Skal du bygge ny terrasse i år? I så fall har du flere varianter av terrassebord å velge mellom enn noensinne, så hvilket skal du gå for? Det kommer an på hva som er viktigst for deg – er det pris, utseende, farge, byggemateriale eller vedlikehold?

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.