Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gulv eik 20x137 artist coffee

Fra 1 592,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Varegruppebeskrivelse: -DalaFlodas heltregulv gir et naturlig og eksklusivt preg, og de ulike variantene gjør seg like godt hjemme eller på hytta. DalaFloda eik og ask er noen av markedets lekreste heltregulv. Her får du lekre heltregulv som varer! Bruksområder: -Hus, leiligheter og hytter. Produktbeskrivelse: -Sortering: 1:Baron - beste sortering, 2:Nobless - natur, 3:Artist - rustikk -Artist-sortering har børstet overflate. -Sparklede kvister forekommer i Noblesse- og Artist-sorteringene. -Gulvene er behandlet med Osmo hardvoksolje (3. generasjon) med forskjellige fargepigmenter. -Kommer i fallende lengder. -Enkelt å montere og vedlikeholde. -Egner seg til gulvvarme, se leggeanvisning. -Bestillingsvarer (B) har ca. 2 ukers leveringstid. -Mikrofas

    Artikkelnr. 44499344
  • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Årets gulvtrender Byggmakker

Årets gulvtrender

04.02.2021

Vi har entret et nytt år, og som alltid er det mange nye trender som påvirker hvordan vi innreder hjemmet. Dette er våre beste tips til deg som skal legge nytt gulv.