Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

hybridgulv cello skatepark

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

  • Steinimitasjon
  • Tåler temperaturendringer
  • Slitesterkt
  • Vannavstøtende
  • CO2-nøytralt gulv
  • Produktinfo
  • Cello hybridgulvet kombinerer unikt både trebasert og vannavstøtende gulv. I tillegg til det vakre utseendet, er Cello hybridgulvet slitesterkt. Gulvet tåler temperaturendringer godt og fargene blekner ikke. Gulvet er et CO2-nøytralt produkt, da mindre karbon slippes ut i atmosfæren under produksjonsprosessen enn selve treet har inneholdt. Brettet består av naturlig tre med naturlige bindemidler som bindemiddel. Cello hybridgulvet er uten PVC og myknere. Antistatisk, lysfast. Sliteklasse 33 - Kraftig kommersielt bruk. 30 års garanti ved bruk i hjemmet! Dimensjoner: 63,5 x 32,7 x 0,8 cm. 1clic2go-pure klikklås

    Artikkelnr. 58019935
Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Laminatgulvet som skal tåle alt Byggmakker

Laminatgulvet som skal tåle alt

05.01.2017

Lag på lag med kvalitetsmaterialer og et unikt låsesystem har gjort BerryAlloc Original til et av de smarteste og mest slitesterke laminatgulvene på markedet.

Tips til alternative gulvtyper Byggmakker

Tips til alternative gulvtyper

12.02.2013

Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under føttene enn parkett, laminat og massive gulvbord. Underlaget er uansett like viktig. Husk at ujevnheter vil synes godt under tynne belegg, for eksempel vinyl.