Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

hybridgulv cello skatepark

  • Steinimitasjon
  • Tåler temperaturendringer
  • Slitesterkt
  • Vannavstøtende
  • CO2-nøytralt gulv
  • Produktinfo
  • Cello hybridgulvet kombinerer unikt både trebasert og vannavstøtende gulv. I tillegg til det vakre utseendet, er Cello hybridgulvet slitesterkt. Gulvet tåler temperaturendringer godt og fargene blekner ikke. Gulvet er et CO2-nøytralt produkt, da mindre karbon slippes ut i atmosfæren under produksjonsprosessen enn selve treet har inneholdt. Brettet består av naturlig tre med naturlige bindemidler som bindemiddel. Cello hybridgulvet er uten PVC og myknere. Antistatisk, lysfast. Sliteklasse 33 - Kraftig kommersielt bruk. 30 års garanti ved bruk i hjemmet! Dimensjoner: 63,5 x 32,7 x 0,8 cm. 1clic2go-pure klikklås

    Artikkelnr. 58019935
Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv Byggmakker

Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv

23.08.2021

Det er mange gode grunner til å velge laminat: Det er vedlikeholdsfritt, pent å se på, gjør det selv-vennlig og slitesterkt – på noen merker får du til og med livstidsgaranti! Vi viser deg hvordan du enkelt legger laminatgulvet selv.

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Laminatgulvet som skal tåle alt Byggmakker

Laminatgulvet som skal tåle alt

05.01.2017

Lag på lag med kvalitetsmaterialer og et unikt låsesystem har gjort BerryAlloc Original til et av de smarteste og mest slitesterke laminatgulvene på markedet.