Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

laminat cello xl glomma

Fra 229,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Laminat Cello Glomma XL er en naturlig eik laminat som er hele 245 mm bred og 2050 mm lang. Den har en svært natrurtro overflate med struktur som følger de naturlige porenene i "trevirket". Sliteklasse 32 gir et sterk gulv som passer i alle tørre rom, samt lettere-medium butikk/kontor bruk. Den er v-faset på 4 sider. Farge EPL116. 20 års garanti. Unifit klikklås , miljømerket Blue Angel. PEFC godkjent. Tykkelse 8mm. 3,014 m2/pk

    Artikkelnr. 56574136
Tips til alternative gulvtyper Byggmakker

Tips til alternative gulvtyper

12.02.2013

Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under føttene enn parkett, laminat og massive gulvbord. Underlaget er uansett like viktig. Husk at ujevnheter vil synes godt under tynne belegg, for eksempel vinyl.

Ulike gulvtyper: Laminat Byggmakker

Ulike gulvtyper: Laminat

12.02.2013

Som med lamellparkett er også laminatgulvet bygd opp av flere sjikt. Den viktige forskjellen mellom de to er at laminatgulvets øverste lag ikke består av «ekte» tre, men av et meget slitesterkt belegg av laminat.