Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

laminat cello xxl lun eik

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Ekstra lang og bred. 2038x241 mm
 • 20 års garanti
 • v-fas lik toppdekor
 • sliteklasse 32
 • Produktinfo
 • Cello XXL Lun Eik laminat med en behaglig tidløs lett hvitslørt eik utseende som likevel gir et lunt inntrykk. Den matte overflaten har porestruktur som likner ekte eik og v-fasen har samme farge som resten av gulvet. Dette gir et svært autentisk utseende som vil glede deg i mange år. Vi gir deg hele 20 års garanti når den benyttes i hjemmet. Slitestyrke klasse 32 /AC4, som betyr at denne kan benyttes i alle tørre rom i hjemmet og i mindre butikker og kontorer der en ikke tråkker rett inn med fukt og sand under skoene. Låsen er av type 5G som gir en enkel montering. HDF kjernematerialet er fuktresistent. Mål: 2038x241x8mm, 2,95 m2 i pakken

  Artikkelnr. 57972138
 • Tekniske data
 • Andre egenskaper
  Visuelt utseende Eik
  Fysiske egenskaper
  Farge Annet
  Fysiske mål
  Bredde 241 mm
  Lengde 2038 mm
  Tykkelse 8 mm
 • Dokumenter
Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Laminatgulvet som skal tåle alt Byggmakker

Laminatgulvet som skal tåle alt

05.01.2017

Lag på lag med kvalitetsmaterialer og et unikt låsesystem har gjort BerryAlloc Original til et av de smarteste og mest slitesterke laminatgulvene på markedet.

Tips til alternative gulvtyper Byggmakker

Tips til alternative gulvtyper

12.02.2013

Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under føttene enn parkett, laminat og massive gulvbord. Underlaget er uansett like viktig. Husk at ujevnheter vil synes godt under tynne belegg, for eksempel vinyl.