Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

laminat lb 1032 bl oak natu pefc

Tarkett

Fra 249,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Long Boards laminat har de lengste plankene. Med disse vakre, solide og sjenerøse tometersplankene skapes en følelse av luksus, og den nye Long Boards-kolleksjonen byr på fine fargenyanser og design. Den matte overflaten med naturlig tretekstur og kvist, gir følelsen av et ekte tregulv. De sjenerøse gulvbordene gir rommet karakter. Selv om plankene er ekstra lange, er det enkelt å legge dette gulvet.

    Artikkelnr. 56529234
  • Dokumenter
Tips til alternative gulvtyper Byggmakker

Tips til alternative gulvtyper

12.02.2013

Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under føttene enn parkett, laminat og massive gulvbord. Underlaget er uansett like viktig. Husk at ujevnheter vil synes godt under tynne belegg, for eksempel vinyl.

Ulike gulvtyper: Laminat Byggmakker

Ulike gulvtyper: Laminat

12.02.2013

Som med lamellparkett er også laminatgulvet bygd opp av flere sjikt. Den viktige forskjellen mellom de to er at laminatgulvets øverste lag ikke består av «ekte» tre, men av et meget slitesterkt belegg av laminat.