Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

laminat soundl 4v samara oak

Tarkett

Fra 339,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • SoundLogic er Tarketts stillestes laminatgulv. Dette gulvet er produsert med en innebygget akustikkbakside, og det betyr at du ikke trenger noe ekstra underlagsmateriale. Derfor er SoundLogic raskere, og mer kostnadseffektivt, å legge enn andre gulv som behøver underlag. Utvalget i SoundLogic-kolleksjonen byr på mange flotte design. Legg f.eks et gulv med en følelsen av et ekte lutet furugulv, men som er betydelig mer slitesterkt enn originalen.

    Artikkelnr. 56529393
  • Dokumenter
Tips til alternative gulvtyper Byggmakker

Tips til alternative gulvtyper

12.02.2013

Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under føttene enn parkett, laminat og massive gulvbord. Underlaget er uansett like viktig. Husk at ujevnheter vil synes godt under tynne belegg, for eksempel vinyl.

Ulike gulvtyper: Laminat Byggmakker

Ulike gulvtyper: Laminat

12.02.2013

Som med lamellparkett er også laminatgulvet bygd opp av flere sjikt. Den viktige forskjellen mellom de to er at laminatgulvets øverste lag ikke består av «ekte» tre, men av et meget slitesterkt belegg av laminat.