Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

laminatgulv original eik lys

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • WoodStructure/OiledTouch.
 • Unik aluminium klikklås
 • Livstidsgaranti ved bruk i privat bolig

Fra 332,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • BerryAlloc Original er et High-Tech Laminat som kombinerer det sterkeste låsesystemet i aluminium med en overflate i høytrykkslaminat. Det er beregnet for bruk på steder med stor slitasje og i eksklusive boliger. Den høytrykkslaminerte overflaten tilhørende klasse 34 som er den høyeste klassen for laminatgulv. I tillegg har Original-serien et lydabsorberende SilentSystem-sjikt underlag som allerede er limt på gulvbordene og reduserer bakgrunnsstøy med ca 50%. Kjernematerialet er en AquaResist HDF-plate med forseglede kanter som gir optimal beskyttelse mot fukt og reduserer fuktopptaket til et absolutt minimum. Alle disse funksjonene kombinert med den unike HPL gulvoverflaten sikrer at gulvet skal beholde sine kvaliteter i lang tid fremover. Les bruksanvisningen nøye før du installerer ditt laminatgulv.

  Overflate: 0,4 eller 0,6 mm høytrykkslaminat produsert i klasse 33 (EN 13329).

  Kjerne: 8,0 mm HDF med ekstra høy densitet.

  Bakside: Spantex, plastimpregnert + pålimt Alloc Silent System

  Format: 1207 x 193 mm Tykkelse: 10,8 eller 11,0 mm inkl.

  Alloc SilentSystem på baksiden.

  Vekt: 16,1-16,3 kg pr. pakke.

   

  Alloc Original monteres flytende inntil 15 m lengde/bredde (maks. 225 m2 flate). Større arealer, samt overgang til nye rom og korridorer oppdeles med ekspansjonslist. Det må beregnes klaring til vegg og andre faste punkter på 4-6 mm. Alloc Original kan legges direkte på de fleste typer harde undergulv. Undergulvet skal være plant, jevnt og tørt. Tepper og andre myke underlag skal fjernes før legging. På betong benyttes alltid 0,2 mm plastfolie med tette skjøter som fuktsperre. Les forøvrig monteringsanvisningen nøye før montering.


  Artikkelnr. 43881233
 • Dokumenter
Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv Byggmakker

Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv

23.08.2021

Det er mange gode grunner til å velge laminat: Det er vedlikeholdsfritt, pent å se på, gjør det selv-vennlig og slitesterkt – på noen merker får du til og med livstidsgaranti! Vi viser deg hvordan du enkelt legger laminatgulvet selv.

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Laminatgulvet som skal tåle alt Byggmakker

Laminatgulvet som skal tåle alt

05.01.2017

Lag på lag med kvalitetsmaterialer og et unikt låsesystem har gjort BerryAlloc Original til et av de smarteste og mest slitesterke laminatgulvene på markedet.