Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

laminatgulv original eik lys

 • WoodStructure/OiledTouch.
 • Unik aluminium klikklås
 • Livstidsgaranti ved bruk i privat bolig

Fra 332,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • BerryAlloc Original er et High-Tech Laminat som kombinerer det sterkeste låsesystemet i aluminium med en overflate i høytrykkslaminat. Det er beregnet for bruk på steder med stor slitasje og i eksklusive boliger. Den høytrykkslaminerte overflaten tilhørende klasse 34 som er den høyeste klassen for laminatgulv. I tillegg har Original-serien et lydabsorberende SilentSystem-sjikt underlag som allerede er limt på gulvbordene og reduserer bakgrunnsstøy med ca 50%. Kjernematerialet er en AquaResist HDF-plate med forseglede kanter som gir optimal beskyttelse mot fukt og reduserer fuktopptaket til et absolutt minimum. Alle disse funksjonene kombinert med den unike HPL gulvoverflaten sikrer at gulvet skal beholde sine kvaliteter i lang tid fremover. Les bruksanvisningen nøye før du installerer ditt laminatgulv.

  Overflate: 0,4 eller 0,6 mm høytrykkslaminat produsert i klasse 33 (EN 13329).

  Kjerne: 8,0 mm HDF med ekstra høy densitet.

  Bakside: Spantex, plastimpregnert + pålimt Alloc Silent System

  Format: 1207 x 193 mm Tykkelse: 10,8 eller 11,0 mm inkl.

  Alloc SilentSystem på baksiden.

  Vekt: 16,1-16,3 kg pr. pakke.

   

  Alloc Original monteres flytende inntil 15 m lengde/bredde (maks. 225 m2 flate). Større arealer, samt overgang til nye rom og korridorer oppdeles med ekspansjonslist. Det må beregnes klaring til vegg og andre faste punkter på 4-6 mm. Alloc Original kan legges direkte på de fleste typer harde undergulv. Undergulvet skal være plant, jevnt og tørt. Tepper og andre myke underlag skal fjernes før legging. På betong benyttes alltid 0,2 mm plastfolie med tette skjøter som fuktsperre. Les forøvrig monteringsanvisningen nøye før montering.


  Artikkelnr. 43881233
 • Dokumenter
Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Tips til alternative gulvtyper Byggmakker

Tips til alternative gulvtyper

12.02.2013

Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under føttene enn parkett, laminat og massive gulvbord. Underlaget er uansett like viktig. Husk at ujevnheter vil synes godt under tynne belegg, for eksempel vinyl.

Ulike gulvtyper: Laminat Byggmakker

Ulike gulvtyper: Laminat

12.02.2013

Som med lamellparkett er også laminatgulvet bygd opp av flere sjikt. Den viktige forskjellen mellom de to er at laminatgulvets øverste lag ikke består av «ekte» tre, men av et meget slitesterkt belegg av laminat.