laminatgulv grand g5 champs elysees


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • 4 Stav.
  • Enkel montering
  • Silent system

Fra 409,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • BerryAlloc Grand Avenue Høytrykkslaminat er svært slitesterkt og har de lengste laminatplankene som er tilgjengelig på markedet. Bordene er 2410 mm lange og 236 mm brede. Størrelsen, sammen med en fold down aluminiumslås som gjør plankene svært enkle å legge på plass gjør at leggetiden går veldig raskt. Plankene kommer med ferdigmontert SilentSystem underlagsmateriale på baksiden som gir en rask alt-i-ett installasjon. Gulvene har en aquaresist HDF kjerne og impregnerte kanter som reduserer fukt gjennomtrengning. Format: L: 2 410mm x B 241 mm x T 10,3 + 2mm Silentsystem Pakker: 4 plank / 2,32m2 Serien kommer i forskjellige design/farger og overflater. BerryAlloc Grand Avenue monteres flytende inntil 15 m lengde/bredde (maks. 225 m2 flate). Større arealer, samt overgang til nye rom og korridorer oppdeles med ekspansjonslist. Det må beregnes klaring til vegg og andre faste på 4mm. Alloc Original kan legges direkte på de fleste typer harde undergulv. Undergulvet skal være plant, jevnt og tørt. På betong benyttes alltid 0,2 mm plastfolie med tette skjøter som fuktsperre. Les forøvrig monteringsanvisningen nøye før montering. https://www.berryalloc.com/no/nb/laminate/laminate-hpl/grand-avenue/support

    Artikkelnr. 51292133
Tips til alternative gulvtyper Byggmakker

Tips til alternative gulvtyper

12.02.2013

Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under føttene enn parkett, laminat og massive gulvbord. Underlaget er uansett like viktig. Husk at ujevnheter vil synes godt under tynne belegg, for eksempel vinyl.

Ulike gulvtyper: Laminat Byggmakker

Ulike gulvtyper: Laminat

12.02.2013

Som med lamellparkett er også laminatgulvet bygd opp av flere sjikt. Den viktige forskjellen mellom de to er at laminatgulvets øverste lag ikke består av «ekte» tre, men av et meget slitesterkt belegg av laminat.