Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

parkett 14 eik elite pro 5g matt

Kährs

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

 • Tradisjonell naturell eik, matlakk
 • Naturlige fargevariasjoner og kvist
 • Enkel å legge også på gulvvarme
 • Kan slipes 2- 3 ganger
 • Krever lite vedlikehold
 • Produktinfo
 • DETTE ER PRODUKTER SOM DET IKKE ER JEVN PRODUKSJON/LEVERINGSDYKTIGHET PÅ, KAN VÆRE PARTIER SOM KUN ER PRODUSERT I ET PARTI! Utseende: 1-stav, 2-stav eller 3-stav. Sortering: Ulike sorteringer fra jevnt rolig og kvistfritt gulv, gulv med variert fargespill eller er gulv med fargevariasjoner, kvist og eventuelle reparerte kvist. I tillegg kan enkelte ha fasede kanter og/eller børstet overflate. Overflatebehandling: Silkematt lakk, matt lakk eller naturolje. Sammenføyning: Valinge 2G, limfri legging, som forenkler leggingen, bordradene retter seg automatisk opp ved legging av to rader - rask å legge - bordene kan legges og tas opp flere ganger. Leggebredde: 12 m. Lagring: Det er meget viktig at parketten ikke kommer til byggeplass tidligere enn umiddelbart før legging. Buntene skal ha romtemperatur og skal ikke åpnes før leggingen starter. Tregulv må alltid lagres tørt. Stell og pleie. Parkettgulv har en overflate som bare skal støvsuges og av og til tørkes av med en godt oppvridd klut. Det er enkelt og det går fort, for skitt og støv har ingen mulighet til å bite seg fast i lakkoverflaten. OBS! Unngå salmiakkholdig vaskemiddel! Såkalte ulykker som kaffe, te, ketchup, tyggegummi og annet som normalt er ensbetydende med katastrofe for enkelte gulv, setter ikke spor etter seg på dette! Selv ikke om det blir liggende i flere timer. Vanskelige flekker fjernes med rødsprit eller White Spirit. Reklamasjoner: Produsentens fagfolk har klassifisert parketten. Dersom du skulle være i tvil om sortering eller kvaliteten på den parketten du har fått levert, må reklamasjon på dette og synlige feil skje før legging av parketten. Eventuelle reklamasjoner skal fremmes gjennom den forhandler som har solgt parketten. Eventuelle erstatninger er begrenset oppad til varens kostnad. Retur: Eventuell retur etter avtale med Kahrs Norge AS. Returnert parkett godtgjøres med 80% av fakturaverdi. Forøvrig etter fabrikken og Kahrs Norge AS vurdering. Bare hele uåpnede pakker kan returneres. Returfrakt betales av avsender.

  Artikkelnr. 54933336
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Farge Natur
  Treslag Eik
  Fysiske mål
  Bredde 188 mm
  Lengde 2266 mm
  Tykkelse 14 mm
 • Dokumenter
Årets gulvtrender Byggmakker

Årets gulvtrender

04.02.2021

Vi har entret et nytt år, og som alltid er det mange nye trender som påvirker hvordan vi innreder hjemmet. Dette er våre beste tips til deg som skal legge nytt gulv.

Guide til valg av tregulv: Tre er tilbake i trendbildet Byggmakker

Guide til valg av tregulv: Tre er tilbake i trendbildet

28.08.2020

Bruken av tre gir oss følelsen av noe ekte og ærlig. Det er et varmt og levende materiale som bare blir finere med tiden. Vi ser lyst ubehandlet tre, ja til og med furu vender tilbake. Da gjerne i kombinasjon med mørke treslag som eik og valnøtt.

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.