Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinyl cello puzzle mist 1560

  • Produktinfo
  • Cello puzzle har en unik lås som gjør det mulig å legge den fra alle kanter. Det er også mulig å legge fiskeben og rute mønster. Tidløse og lekre farge med autentisk porestruktur som gjør at dette gulvet ser ut som ekte trevare fra ståhøyde. Fordelen med denne type gulv er at den er lett å legge uten noen form for støv fra sag, den bygger lite og er veldig slitesterk og vannfast, i tillegg til at den gir lite støy og føles varmere å gå på enn laminat. Bonus i dagens tørre hjem er den tåler tørt og fuktig klima. Det kan monteres varmekabel under den som er lagt i støp/avretting, men MAKS 27 grader i gulvet. Sliteklasse 33, betyr at den tåler å ligge i offentlig miljø med stor slitasje. Pak 2,164 m2. 5 mm tykk. Livstid garanti i private hjem og 10 år i kommersielt bruk.

    Artikkelnr. 60000109
Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.

Dette gulvet er helt unikt  Byggmakker

Dette gulvet er helt unikt

05.11.2019

Ingen andre lager vinylgulv med så mange variasjoner.

Derfor bør du velge vinyl på badet Byggmakker

Derfor bør du velge vinyl på badet

15.03.2018

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet? Vinyl er en av de store baderomstrendene.