Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinyl cello xl washed ivory

  • Produktinfo
  • Cello Premium klikkvinyl kommer i flere tøffe design, fra flettet kurv, chevron "fiskeben" og til plankebord. Disse er produsert av sten og vinyl og det gjør at de tåler fuktig og tørt klima. Serien har slitasjeklasse 33 som overgår høyeste standard til husbruk, disse kan benyttes til offentlig bruk der det er høy slitasje. Cello XL har målene 0,85x22x151 cm og en pakke inneholder 2,658m2 og de kommer med underlagsmatte ferdig påmontert. Det gis 15 års garanti ved bruk i hjemmet.

    Artikkelnr. 58020461
  • Dokumenter
Derfor er vinylgulv er helt unikt Byggmakker

Derfor er vinylgulv er helt unikt

07.12.2021

Med vinylgulv får du et pent, autentisk og slitesterkt gulv som varer år etter år. Og hvis ikke det høres bra nok ut, finnes det enda flere grunner til å velge nettopp denne gulvtypen.

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.

Derfor bør du velge vinyl på badet Byggmakker

Derfor bør du velge vinyl på badet

15.03.2018

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet? Vinyl er en av de store baderomstrendene.