Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinyl lvt caldera basalt

 • Grå steinimitasjon
 • Slitesterkt
 • Varmere enn laminat
 • Integrert trinnlydisolasjon
 • Lett å rengjøre
 • Produktinfo
 • Caldera Basalt er en ekte steinlignende grå vinylplank. Mål: 30 x 60 cm. Caldera inkluderer integrert trinnlydisolasjon. Vinylplanker gjør det enkelt og raskt å installere et gulv som ser autentisk ut. Caldera vinylflisekolleksjon har tre forskjellige mønstre i to størrelser: 30 x 60 cm og 61,5 x 61,5 cm. Gulvet har en bruksklasse på 33. Vinylgulvet er vanntett og lett å rengjøre, og kan enkelt installeres i forskjellige områder av hjemmet. Vinylplank er også egnet for installasjon med vann som sirkulerer eller gulvvarme inne i støpegodset. Imidlertid er vinylplankegulv ikke anbefalt til bad eller uteområder. Vinylplanken inneholder integrert trinnlydsisolasjon. Tykkelsen på vinylplanken er 5 mm. I den nye tiden er vinylplank et varmere gulvmateriale enn laminat. Takket være den sterke overflatebehandlingen er den også veldig enkel å ta vare på og holdbar. Vinylplankegulv demper rusten, og det er et roligere alternativ enn laminat for f.eks. bygårder eller hundehus. Materialet til vinylplanken er 100% ny PVC.

  Artikkelnr. 58020113
Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.

Dette gulvet er helt unikt Byggmakker

Dette gulvet er helt unikt

05.11.2019

Ingen andre lager vinylgulv med så mange variasjoner.

Derfor bør du velge vinyl på badet Byggmakker

Derfor bør du velge vinyl på badet

15.03.2018

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet? Vinyl er en av de store baderomstrendene.