Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinyl lvt caldera stone 61,5x61,5

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Basaltfarget vinylgulv
 • Slitesterkt
 • Varmere enn laminat
 • Integrert trinnlydisolasjon
 • Lett å rengjøre
 • Produktinfo
 • Caldera Stone er en basaltfarget vinylplank. Skyggen er litt brun sammenleggbar grå. Vinylplanker gjør det enkelt og raskt å installere et gulv som ser autentisk ut. Caldera vinylflisekolleksjon har tre forskjellige mønstre i to størrelser: 30 x 60 cm og 61,5 x 61,5 cm. Gulvet har en bruksklasse på 33. Vinylgulvet er vanntett og lett å rengjøre, og kan enkelt installeres i forskjellige områder av hjemmet. Vinylplank er også egnet for installasjon med vann som sirkulerer eller gulvvarme inne i støpegodset. Imidlertid er vinylplankegulv ikke anbefalt til bad eller uteområder. Vinylplanken inneholder integrert trinnlydsisolasjon. Tykkelsen på vinylplanken er 5 mm. I den nye tiden er vinylplank et varmere gulvmateriale enn laminat. Takket være den sterke overflatebehandlingen er den også veldig enkel å ta vare på og holdbar. Vinylplankegulv demper rusten, og det er et roligere alternativ enn laminat for f.eks. bygårder eller hundehus. Materialet til vinylplanken er 100% ny PVC.

  Artikkelnr. 58020858
Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.

Dette gulvet er helt unikt Byggmakker

Dette gulvet er helt unikt

05.11.2019

Ingen andre lager vinylgulv med så mange variasjoner.

Derfor bør du velge vinyl på badet Byggmakker

Derfor bør du velge vinyl på badet

15.03.2018

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet? Vinyl er en av de store baderomstrendene.