Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinyl lvt ivalo barley

  • Vakkert, brunfarget gulv.
  • Slitesterkt
  • Varmere enn laminat
  • Integrert trinnlydisolasjon
  • Lett å rengjøre
  • Produktinfo
  • Ivalo Barley har et vakkert, brunfarget gulv. Bruksklassen til vinylplank er 33. Produktets mål er 0,5 cm x 17,6 cm x 121,3 cm. Hvert brett har skråkant på alle sider. Det er en dyp følelse i strukturen til treet på overflaten av brettet. Ivalo vinylplank kommer med integrert trinnlydisolasjon. Vinylgulv er vanntett og lett å rengjøre, og kan enkelt installeres i forskjellige områder av hjemmet. Vinylplank er også egnet for installasjon med vann som sirkulerer eller gulvvarme inne i støpegodset. Imidlertid er vinylplankegulv ikke anbefalt til bad eller uteområder. Tykkelsen på vinylplanken er 5 mm. I den nye tiden er vinylplank et varmere gulvmateriale enn laminat. Takket være den sterke overflatebehandlingen er den også veldig enkel å ta vare på og holdbar. Vinylplankegulv demper raslingen, og det er et roligere alternativ enn laminat for f.eks. Bygårder eller hundegårder. Materialet til vinylplanken er 100% ny PVC.

    Artikkelnr. 58020158
Derfor er vinylgulv er helt unikt Byggmakker

Derfor er vinylgulv er helt unikt

07.12.2021

Med vinylgulv får du et pent, autentisk og slitesterkt gulv som varer år etter år. Og hvis ikke det høres bra nok ut, finnes det enda flere grunner til å velge nettopp denne gulvtypen.

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.

Derfor bør du velge vinyl på badet Byggmakker

Derfor bør du velge vinyl på badet

15.03.2018

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet? Vinyl er en av de store baderomstrendene.