Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

toalettstol ecodry urinseparasjon

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Superstolen Ecodry er en toalettstol i porselen med urinseparasjon. Superstolen passer til Superdassen og de fleste andre biotoaletter med 200 mm nedføringsrør. - Urinseparasjon i toalettstolen - Luktfri løsning - Fungerer i alle temperaturer Superstolen Ecodry har urinseparasjon: dette betyr at urin og annet avfall separeres. Urinen ledes ut via en slange til en infiltrasjonsgrøft eller en egen beholder, mens alt annet avfall havner i beholderen under toalettet. Ved å holde urin og annet avfall adskilt, vil du også unngå at lukt utvikles da det er kombinasjonen urin/avføring som fører til den uvedkomne lukten. Urin står for ca. 85% av avfallet, og behovet for lagringskapasitet blir derfor mindre når dette separeres bort. Porselen er et hygienisk materiale som vil holde seg penere enn toalettstoler i plastikk, og vil for eksempel ikke gulne over tid.

    Artikkelnr. 56725196