Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gassgrill karn - sunwind

 • Antall brennere: 4
 • Effekt: 14 kW
 • Garanti: 5 år garantiprogram
 • Mål: 154 x 55 x 115 cm
 • Gassregulatorsett kommer i tillegg
 • Produktinfo
 • Karn er en tøff 4 brenner gassgrill i Urnorsk på grillen-serien, som er skapt for bruk i alt slags norsk vær året rundt!

  Karn er folkegrillen i Urnorsk-serien - hun er en god match for alle og enhver, og er svært mye grill for pengene! Hun er en effektiv grill med et stort grillareal slik at du kan imponere venner og familie, gjerne samtidig.

  Karn leveres med solide støpejernrister som holder ekstra godt på varmen. De holder en jevn varme, selv når kald mat legges rett på grillen. Støpejernristene gjør at du lettere oppnår en fin stekeskorpe og at de deilige saftene beholdes inne i kjøttet du griller.

  Sidebordene gir deg to ekstra arbeidsflater slik at du kan grille flere ting samtidig og virkelig imponere som en mestergriller!

  Grillen er laget i ekstra solide materialer for å fungere optimalt under tøffe, norske forhold.

  Karn kommer med en frontplate som kan monteres enten som en hylle eller en ordinær frontplate. Ved å montere dette som en frontplate vil du skjule grillens bunn. Ved å montere dette som en hylle får du muligheten til å oppbevare eller sette fra deg ting under grillen. Hvordan du ønsker å montere platen velger du selv ut i fra dine behov. Monteringen gjøres enkelt på et par minutter, og du kan endre dette på et par minutter om du skulle ombestemme deg.

  Karn har et innebygget termometer i lokket som gir deg god oversikt over temperaturen i grillen. Termometeret går fra 0 til 400 celsius grader. Husk at termometeret ikke viser hvor varm overflaten på støpejernristene er - for et helt perfekt resultat er et steketermometer en god ide.

  Indirekte grilling blir en drøm på Karn. Legg kjøttet på den delen av grillen hvor brennerne under er skrudd av. La kjøttet grilles indirekte ved å skru på brennerne rundt kjøttet, men ikke direkte under.

  Karn har et 5 års garantiprogram.

  For at Karn skal holde seg like lekker år etter år, anbefaler vi at du oppbevarer henne under et grilltrekk når hun ikke er i bruk.


  Artikkelnr. 54456655
 • Spesifikasjoner
 • Antall brennere 4 stk
  Effekt 14 KW
  Grillareal 80x42 cm
  Mål 154x55x115cm
  Vekt 42 kg