Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

grill-rist tuscan ø34

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 999,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Morsø Tuscan Grill er en emaljert grillrist i støpejern, som med sin diameter på 33 cm har et grillareal på over 800 cm2. Tuscan Grill benyttes i Morsø Forno Uteovn og Kaminoen og gir deg mulighet for å tilberede kjøtt og grønnsaker med skarpe, veldefinerende grillmerker. Det er også her fisken plasseres når den skal grilles eller røkes. Alminnelige grillrister av glatt, rustfritt stål har den ulempen, at fettet glir av så kjøttet ikke blir stekt, men i stedet ristet. Motsatt har grillrister av støpejern den fordel, at støpejernets utallige små porer opptar fettet- og smaksstoffene fra kjøttet. Herved oppnås den helt riktige effekten, nemlig at kjøttet blir stekt i sitt eget fett. Den emaljerte overflaten på Tuscan Grill sikrer samtidig lang levetid og lett rengjøring. Emaljeringen er utført på en slik måte, at støpejernets evne til at oppa fett, og smaksstoffer ikke blir ødelagt. Risten er derfor helt ideel til grilling! Begrepet Tuscan Grill stammer opprinnelig fra Toscana i Italia, hvor man har tradisjon for å tilberede saftige biffer med en fantastisk røket smak, f.eks. Bistecca alla Fiorentina. Materiale: Emaljert støpejern Farge: Sort

    Artikkelnr. 53837295
  • Tekniske data
  • Andre egenskaper
    Type produkt Grillredskap