Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

grilltermometer sunwind easy bbq

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 569,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Sunwind Easy BBQ er det ultimate smarte grilltermometeret - med egen app - for deg som vil briljere med grillmaten! - Smart grilltermometer med egen app - Få perfekt resultat hver gang - Bruk tiden på andre ting enn å stå ved siden av grillen og følge med på maten Få perfekt resultat hver gang du griller - uansett hva du griller! Sunwind Easy BBQ er et smart steketermometer som enkelt kobles til en egen app på din smarttelefon. I appen velger du hva du skal tilberede, og Easy BBQ gjør resten av jobben for deg! Når alarmen går av vil maten ha den ideelle kjernetemperaturen. Det eneste du behøver å gjøre for et feilfritt resultat er å åpne appen, velge type kjøtt du ønsker å tilberede og hvordan, sette steketermometeret inn i maten på grillen, og koble termometeret til Easy BBQ-enheten. Grilltermometeret har tre innganger på hver side hvor du enkelt plugger inn opptil seks termometere for å få nøyaktig temperatur på maten du lager. I pakken følger det med to termometeret du kan plugge inn i enheten.

    Artikkelnr. 53289717