gressaks accu classic cut ny

Gardena

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Fra 1 299,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Med GARDENA Accu gressaks ClassicCut-settet er det behagelig å klippe plenkantene uten kabel - og uten å bøye seg. I det attraktive settet inngår et svingbart teleskopskaft som gjør det mulig å klippe stående. Hjul gjør det enkelt å styre den på gresset. De oppladbare litiumionbatteriene har høy ytelse og vedlikeholdsvennlige, slik at arbeidet blir effektivt og enkelt. LED-displayet som viser ladestatus for batteriet, sørger for at du hele tiden har oversikt over gjenværende driftstid, og viser i god tid når batteriet trenger å lades. De utskiftbare kvalitetsbladene er presisjonsslipte og belagt med klebebeskyttelse. Bladene er enkle å bytte uten verktøy. Det er svært enkelt, raskt og trygt å gjøre det. Accu gressaks leveres med batterilader og bladbeskytter for trygg oppbevaring. Uten det svingbare teleskopskaftet - som er enkelt å fjerne med den ledningsfrie sammenkoblingen - er gressaksen også perfekt til å forme buksbom. Det ergonomiske håndtaket sørger for at Accu gressaks ligger godt i hånden, og den kraftige ytelsen gir strålende klipperesultater. Et ekte allroundredskap til hagen!

    Artikkelnr. 43897204
Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din Byggmakker

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

11.01.2016

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?