Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

hagesag foldbar 663 340mm gar

Gardena

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

Fra 279,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Den praktiske GARDENA foldesag 340 er et allround-redskap for alt lettere sagearbeid i hagen. Låsen for åpent og lukket blad gjør den svært sikker i bruk. Den impulsherdede fortanningen er trippelslipt og gjør saging mye mindre anstrengende. Det er enklere å lage innsnitt. Det herdede, hulslipte bladet med håndslipt fortanning gjør snittet glatt og rent. Sagen har en samlet lengde på 340 mm og har et øye til oppheng slik at den er ryddig og plassbesparende å oppbevare. Garantiperioden er 25 år.

    Artikkelnr. 21688254
Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din Byggmakker

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

11.01.2016

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?