krafse m/langt skaft classic


 

I perioden 7.-17. november har vi kampanje på en rekke interiørprodukter fra kjente merkevarer. Se kampanjen her!


 

  • God kvalitet.
  • Med langt skaft for bedre komfort.
  • Til alt planeringsarbeid.
  • Produktinfo
  • Krafsen er et redskap som er så norsk som noe annet. Redskapet ble opprinnelig utformet for bruk i lave gruveganger når kull og sten skulle fraktes ut. I dag brukes krafsen til alt fra planeringsarbeider og graving, til fylling av grøfter og beplantning. Et virkelig klassisk norsk produkt. Denne modellen har et lengre skaft enn sin lillebror, og er foretrukket av mange når arbeidet gjøres stående. Fiskars-krafsen brukes til alt planeringsarbeid, opparbeiding av skråninger og bed og fylling av grøfter. Det har langt skaft for bedre komfort når arbeidet gjøres stående, pulverlakkert stålhode og lakkert, ergonomisk askeskaft.

    Artikkelnr. 47421163
Fiffige hageredskaper Byggmakker

Fiffige hageredskaper

27.06.2017

For å holde hagen i hevd trenger du diverse spader, river, hakker, sakser, vanningsutstyr og mye annet. Men det er ikke alt! I nyere tid har det nemlig kommet flere geniale hageprodukter på markedet som det kan være verdt å investere i.

Her er høstens smarteste hageredskaper Byggmakker

Her er høstens smarteste hageredskaper

13.09.2016

Sommeren er kanskje over, men du har fortsatt en liten hagejobb å gjøre før vinteren kommer.

Gi redskapene dine plassen de fortjener! Byggmakker

Gi redskapene dine plassen de fortjener!

19.04.2016

Nå er det tid for å ta fatt på hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter. Men har du god nok plass til alle redskapene dine?