Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

skaft teleskop 3516 58-98cm gardena

Gardena

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 249,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Med GARDENA Combisystem teleskopskaft 100 kan alle Combisystem-håndredskaper forlenges slik at arbeidet kan utføres behagelig og enkelt i oppreist stilling. Praktisk: Teleskopskaftet kan justeres fra 58 til 98 cm i trinn på 10 cm slik at det passer til kroppshøyde og arbeidssituasjon. En praktisk skyvering og en dreiesikker, låst sammenkobling sikrer at skaftet er festet. Skruen på forlengelsesskaftet sørger for at sammenkoblingen mellom skaft og redskap er låst og dreiesikker. Løsne helt enkelt skaftet på håndredskapet, sett redskapet på forlengelsesskaftet, og skru det fast. Bruk av høykvalitets aluminium gjør teleskopskaftet ekstra lett. Det integrerte øyet for oppheng sikrer enkel oppbevaring. Garantiperioden er 25 år.

    Artikkelnr. 21004775
Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din Byggmakker

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

11.01.2016

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?