Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

slegge vibdempet 2700gr fmht-5610

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Partikkelfylt glassfiberkjerne absorberer vibrasjoner og støt under slaget. Overstøpt støtsikker kappe i polypropylen for ekstra holdbarhet og overslagsbeskyttelse. FatMax AntiVibe-støtabsorberende lag som bidrar til å redusere vibrasjonene i håndtaket. Holdbart gummibelegg for langvarig sklisikkert grep. Støtdempende krage isolerer vibrasjoner til hodet og reduserer støt gjennom håndtaket ved slaget. Smidd hammerhode som er permanent koblet til håndtaket for holdbarhet med avrundet nesedesign gir 2x mer konsentrert slagkraft.

    Artikkelnr. 48336835
Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din Byggmakker

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

11.01.2016

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?