Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

slegge vibrasjonsdemp 280g

Fra 309,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Stålforsterkede håndtak gir økt styrke og sikkerhet, motstår brudd ved overslag. Myk slagflate som ikke etterlater merker på overflater eller utstyr. Ingen eksponert metall. Gnistfrie hammere med myk slagflate. Redusert støy fordi sleggen er fullstendig belagt. Uretan gjør at den flate siden gjenvinner formen etter slaget. Compo-Cast skader ikke elementer på grunn av konstruksjonen i overstøpt uretan. Dempet på grunn av hundrevis av stålkuler som beveger seg inne i hodet og absorberer energien etter slaget.

    Artikkelnr. 28781185
Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din Byggmakker

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

11.01.2016

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?