Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

spreder 300 disp classic universal

Gardena

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Fra 308,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • GARDENA Classic universalspreder 300 av høykvalitetsplast med en spredningsbredde på 45 cm og volumkapasitet på 10 l hjelper med presis dosering av frø og gjødsel i hagen. Universalsprederen kan fylles med ulike størrelser materiale som skal spres, for eksempel gjødsel, frø, kalk, sand, dekkbark eller salt. Universalsprederen er derfor til nytte året rundt. Gjødselmengden kan justeres optimalt med doseringstabellen. Dette sikrer at det til enhver tid gis riktig mengde. Den innovative og svært fleksible spredervalsen sørger for jevn fordeling. Hjulenes friløpsfunksjon er praktisk og sikrer at universalsprederen bare sprer når den blir skjøvet. Når universalsprederen dras bakover eller vendes, sprer den ikke. Reguleringsspaken er enkel å bruke og sitter på spredebeholderen. Tohjulsdriften sikrer at den triller jevnt, og traktorprofilen sørger for at de korrosjonsbestandige plasthjulene har bra feste på ulike underlag. T-håndtaket kan brukes med en eller to hender. Universalsprederen er bruddsikker og enkel å rengjøre med en vannstråle. Praktisk: Universalsprederen kan oppbevares stående eller henges opp. Anbefales til plenområder opp til ca. 300 m2 +/-20 %, 0.45 m, 10 l

    Artikkelnr. 29852076
Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din Byggmakker

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

11.01.2016

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?