Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

spreder 500 comfort universal

Gardena

Fra 629,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • GARDENA Comfort universalspreder 500 som har en spredningsbredde på 53 cm og en kapasitet på 14 l, doserer presist med den innovative og svært fleksible spredervalsen. Universalsprederen har tohjulsdrift slik at den går jevnt. Hjulenes friløpsfunksjon er også praktisk og sikrer at universalsprederen bare sprer når den blir skjøvet. Når universalsprederen dras bakover eller vendes, sprer den ikke. Universalsprederen kan fylles med ulike størrelser materiale som skal spres: for eksempel gjødsel, frø, kalk, sand, dekkbark eller salt. Universalsprederen er derfor til nytte året rundt. Gjødsel- eller frømengden kan justeres optimalt med doseringstabellen. Doseringen blir alltid riktig. Det solide, T-formede aluminiumshåndtaket gjør universalsprederen enkel å bruke med både en og to hender. Den praktiske doseringsspaken med på-/av-funksjon er rett ved bærehåndtaket og er enkel å bruke. Spredebeholderen er av høykvalitetsplast. Hjulene har det rette grepet for alle bruksområder og alle underlag. Den er enkel å rengjøre. Universalsprederen er enkel å rengjøre under en vannstråle.

    Artikkelnr. 29851490
Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din Byggmakker

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

11.01.2016

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?