toppsaks cs dobb utv 304 gardena

Gardena

Fra 479,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • GARDENA Combisystem toppsaks med utveksling i tre trinn passer perfekt til å kappe grener i høye trær. Med et GARDENA Combisystem teleskopskaft kan grener lett kappes fra bakken, uten stige, og klippes i store høyder. Den integrerte utvekslingen i tre trinn gjør det mulig å spare store mengder energi. Dermed kan du kappe grener på opptil 36 mm i diameter uten å anstrenge deg. Bladene som er belagt med klebebeskyttelse, sørger for et rent og presist snitt, og gjør samtidig rengjøring enkel. Svært praktisk: Toppsaksen kan henges på en gren slik at det er mindre anstrengende å klippe. Drasnoren er lett å betjene. Snoren er 4,7 m lang og slitesterk. GARDENA Combisystem toppsaks S med utveksling i tre trinn har 25 års garanti.

    Artikkelnr. 21005186
Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din Byggmakker

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

11.01.2016

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?