Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

trillebåre proff 100 l pf

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 2 690,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Dansk produsert trillebåre bestående av kraftige pulverlakkerte stålrør ø30x2mm samt galvanisert kasse i 1,25 mm stålplate. Kassen er galvanisert med Galfan, en cromfri galvaniseringsmetode som ikke danner hvitrust og med tre ganger lengre levetid enn standard galvanisert stål. Håntakene er lakkert med miljøvennlig UV bestandig pulverlakk i Ral 1004. Kraftigte og solide punkteringsfrie hjul sikrer gode kjøreegenskaper og lang levetid. Ikke tenk på å punktere, spar tid! Holkene er utforet i gummimateriale som sikrer godt grep og bestytter hender under bruk.

    Artikkelnr. 50623334
  • Dokumenter
Slik stiller du forberedt når snøen kommer Byggmakker

Slik stiller du forberedt når snøen kommer

26.11.2019

Det første store snøfallet kommer alltid brått på. Med riktig utstyr er du godt forberedt, og kan få gjort mye med noen få enkle grep.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din Byggmakker

Redskapene som holder Kong Vinter unna bilen- og gårdsplassen din

11.01.2016

Snøen gjør seg vel aller best i skiløypa?