Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bel.stein delta eco m/fas 80 grå

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Velegnet for tungt trafikkerte flater
  • Tåler rotasjonskrefter meget godt
  • Velegnet for maskinlegging
  • For den miljøbevisste
  • Beregnet for tung lastebil

Fra 9,90 pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • En kraftig stein for tungt trafikkerte overflater som torg og terminaler. Steinene låser hverandre og tåler rotasjonskrefter meget godt. Benders Eco Delta og Eco Delta Drain er for den miljøbevisste innkjøperen. Eco Delta Drain har ekstra gode drenerende egenskaper gjennom den smarte utformingen. Steinen sammen med underlaget fungerer som et infiltrasjonsanlegg som renser overvannet. Ecoline reduserer mengden nitrogenoksider i luften, spesielt viktig i bymiljøer der nivåene ofte er for høye. I betongproduktene som inngår i ecoline sortimentet tilsettes Titandioksid (TiO2). Den reagerer sammen med dagslys og oksygen i en fotokatalytisk prosses som reduserer mengden skadelige nitrogenoksider i luften. Delta er også optimert for effektiv maskinlegging med 40 stein per lag på pallen, dvs. mer enn 1 m2 per løft.

    Artikkelnr. 47542804
  • Dokumenter
Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller Byggmakker

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

15.06.2020

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet Byggmakker

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet

15.08.2019

Mur, belegningsstein, heller og støttemurer er den store hagetrenden om dagen. Stein er perfekt til å skape ulike hageparseller som samtidig utjevner nivåforskjeller i terrenget. Private kjøkkenhager er supertrendy – uavhengig om du har liten balkong eller stor hage.