Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bel.stein delta m/fas 80 grå

  • Velegnet for tungt trafikkerte flater
  • Tåler rotasjonskrefter meget godt
  • Velegnet for maskinlegging
  • Leveres også i grafitt
  • Beregnet for tung lastebil
  • Produktinfo
  • Deltafamilien har en rekke funksjonelle belegningssteiner for tungt trafikkerte overflater som torg, terminaler og lagerområder. Steinene låser hverandre og tåler rotasjonskrefter meget godt. Delta Drain har ekstra gode drenerende egenskaper gjennom den smarte utformingen. Steinen sammen med underlaget fungerer som et infiltrasjonsanlegg som renser overvannet. Dessuten finnes Benders Eco Delta og Eco Delta Drain er for den miljøbevisste innkjøperen. Ecoline reduserer mengden nitrogenoksider i luften, spesielt viktig i bymiljøer der nivåene ofte er for høye. I betongproduktene som inngår i ecoline sortimentet tilsettes Titandioksid (TiO2). Den reagerer sammen med dagslys og oksygen i en fotokatalytisk prosses som reduserer mengden skadelige nitrogenoksider i luften. Delta er også optimert for effektiv maskinlegging med 40 stein per lag på pallen, dvs. mer enn 1 m2 per løft.

    Artikkelnr. 47542785
  • Dokumenter
Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det Byggmakker

Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det

15.06.2021

Ønsker du en ny og flott uteplass med heller og belegningsstein? Det er enkelt, og du klarer fint å legge det selv – her viser vi deg hvordan.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller Byggmakker

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

15.06.2020

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.