Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bel.stein delta m/fas 80 grå

Fra 7,90 pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Deltafamilien har en rekke funksjonelle belegningssteiner for tungt trafikkerte overflater som torg, terminaler og lagerområder. Steinene låser hverandre og tåler rotasjonskrefter meget godt. Delta Drain har ekstra gode drenerende egenskaper gjennom den smarte utformingen. Steinen sammen med underlaget fungerer som et infiltrasjonsanlegg som renser overvannet. Dessuten finnes Benders Eco Delta og Eco Delta Drain er for den miljøbevisste innkjøperen. Ecoline reduserer mengden nitrogenoksider i luften, spesielt viktig i bymiljøer der nivåene ofte er for høye. I betongproduktene som inngår i ecoline sortimentet tilsettes Titandioksid (TiO2). Den reagerer sammen med dagslys og oksygen i en fotokatalytisk prosses som reduserer mengden skadelige nitrogenoksider i luften. Delta er også optimert for effektiv maskinlegging med 40 stein per lag på pallen, dvs. mer enn 1 m2 per løft.

    Artikkelnr. 47542785
  • Dokumenter
Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller Byggmakker

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

15.06.2020

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet Byggmakker

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet

15.08.2019

Mur, belegningsstein, heller og støttemurer er den store hagetrenden om dagen. Stein er perfekt til å skape ulike hageparseller som samtidig utjevner nivåforskjeller i terrenget. Private kjøkkenhager er supertrendy – uavhengig om du har liten balkong eller stor hage.

Anneks: Sommerstue hele året Byggmakker

Anneks: Sommerstue hele året

06.06.2016

Få et ekstra oppholdsrom utenfor huset eller hytta på null komma niks.