bel.stein delta randstein 80 grå


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Fra 10,90 pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Deltafamilien har en rekke funksjonelle belegningssteiner for tungt trafikkerte overflater som torg, terminaler og lagerområder. Steinene låser hverandre og tåler rotasjonskrefter meget godt. Delta Drain har ekstra gode drenerende egenskaper gjennom den smarte utformingen. Steinen sammen med underlaget fungerer som et infiltrasjonsanlegg som renser overvannet. Dessuten finnes Benders Eco Delta og Eco Delta Drain er for den miljøbevisste innkjøperen. Ecoline reduserer mengden nitrogenoksider i luften, spesielt viktig i bymiljøer der nivåene ofte er for høye. I betongproduktene som inngår i ecoline sortimentet tilsettes Titandioksid (TiO2). Den reagerer sammen med dagslys og oksygen i en fotokatalytisk prosses som reduserer mengden skadelige nitrogenoksider i luften. Delta er også optimert for effektiv maskinlegging med 40 stein per lag på pallen, dvs. mer enn 1 m2 per løft.

    Artikkelnr. 43281166
  • Dokumenter
Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet Byggmakker

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet

15.08.2019

Mur, belegningsstein, heller og støttemurer er den store hagetrenden om dagen. Stein er perfekt til å skape ulike hageparseller som samtidig utjevner nivåforskjeller i terrenget. Private kjøkkenhager er supertrendy – uavhengig om du har liten balkong eller stor hage.

Anneks: Sommerstue hele året Byggmakker

Anneks: Sommerstue hele året

06.06.2016

Få et ekstra oppholdsrom utenfor huset eller hytta på null komma niks.

Slik lagde Line og Christian en drøm av en hage Byggmakker

Slik lagde Line og Christian en drøm av en hage

18.05.2015

Den mer enn gjennomførte Sveitservillaen til Line og Christian i Holmestrand trengte en hage som matchet det herskaplige huset. Det har de oppnådd.