helle gressarmering 40x40x10 - asak


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

 • Produktinfo
 • ASAK Gangbaneheller er utviklet med tanke på utforming av uterom der hvor folk ferdes. De leveres med ClearNOx som standard! Målet med produktserien er å gi størst mulig individuell variasjonsmulighet for den enkelte arkitekt. God fleksibilitet gjør den lett og bruke også i kronglete byrom. Produktserien omfatter 7 størrelser med 60x90x10cm som største format. Vi har tatt utgangspunkt i det gamle 30x30 formatet. Hellene kan derfor enkelt tilpasses og brukes til ombygging av eksisterende arealer. Til større prosjekter kan Asak gangbaneheller produseres i farger. I samarbeid med arkitekten finner vi frem til den fargen som er optimalt tilpasset det enkelte prosjekt. Variasjoner i formater og nyanser gjør det mulig å fremheve arkitektur og skape harmoni eller kontraster.

  Artikkelnr. 43976100
 • Spesifikasjoner
 • Gressarmering 40x40x10cm
  Antall pr m2 6,25 stk
  Vekt pr stk 22 kg
 • Dokumenter
Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet Byggmakker

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet

15.08.2019

Mur, belegningsstein, heller og støttemurer er den store hagetrenden om dagen. Stein er perfekt til å skape ulike hageparseller som samtidig utjevner nivåforskjeller i terrenget. Private kjøkkenhager er supertrendy – uavhengig om du har liten balkong eller stor hage.

Anneks: Sommerstue hele året Byggmakker

Anneks: Sommerstue hele året

06.06.2016

Få et ekstra oppholdsrom utenfor huset eller hytta på null komma niks.

Slik lagde Line og Christian en drøm av en hage Byggmakker

Slik lagde Line og Christian en drøm av en hage

18.05.2015

Den mer enn gjennomførte Sveitservillaen til Line og Christian i Holmestrand trengte en hage som matchet det herskaplige huset. Det har de oppnådd.