Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

helle gressarmering 40x40x10 - asak

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

 • Produktinfo
 • ASAK Gangbaneheller er utviklet med tanke på utforming av uterom der hvor folk ferdes. De leveres med ClearNOx som standard! Målet med produktserien er å gi størst mulig individuell variasjonsmulighet for den enkelte arkitekt. God fleksibilitet gjør den lett og bruke også i kronglete byrom. Produktserien omfatter 7 størrelser med 60x90x10cm som største format. Vi har tatt utgangspunkt i det gamle 30x30 formatet. Hellene kan derfor enkelt tilpasses og brukes til ombygging av eksisterende arealer. Til større prosjekter kan Asak gangbaneheller produseres i farger. I samarbeid med arkitekten finner vi frem til den fargen som er optimalt tilpasset det enkelte prosjekt. Variasjoner i formater og nyanser gjør det mulig å fremheve arkitektur og skape harmoni eller kontraster.

  Artikkelnr. 43976100
 • Spesifikasjoner
 • Gressarmering 40x40x10cm
  Antall pr m2 6,25 stk
  Vekt pr stk 22 kg
 • Dokumenter
Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller Byggmakker

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

15.06.2020

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet Byggmakker

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet

15.08.2019

Mur, belegningsstein, heller og støttemurer er den store hagetrenden om dagen. Stein er perfekt til å skape ulike hageparseller som samtidig utjevner nivåforskjeller i terrenget. Private kjøkkenhager er supertrendy – uavhengig om du har liten balkong eller stor hage.

Anneks: Sommerstue hele året Byggmakker

Anneks: Sommerstue hele året

06.06.2016

Få et ekstra oppholdsrom utenfor huset eller hytta på null komma niks.