mur herre brunm bue


 

Klar for vinteren?. Vi har snøskuffer. Se utvalget her!


 

Fra 64,- pr. stykk Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Herregård mur er svært fleksibel og dekorativ. Formatet er anvendelig og det rustikke uttrykket gjør den egnet som kantstein så vel som til å lage små murer, trapper, blomsterbed, utegrill osv. Bare fantasien setter grenser. Herregård mur er byggeklosser for voksne. Fås i fargene gråmix, brunmix og rødmix. Dette allsidige produktet har mange bruksområder, kantstein, hagemurer (opp til 80cm), blomsterbed, utekjøkken, utegrill eller hagebenk - bare for å nevne noe. Herregård mur har også en egen buestein som gir muligheter for ytterligere kreative påfunn som gjør det mulig å lage buede murer i sirkler, og en halvstein som gjør det mulig å lage mønster i muren.Helle Herregård kan også benyttes som topphelle på Herregård mur. BUE/SIRKEL En sirkel består av 37 stk buestein og gir en utvendig diameter på 3,18 m/innvendig diameter på 2,78 m.

    Artikkelnr. 42013213
  • Dokumenter
Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet Byggmakker

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet

15.08.2019

Mur, belegningsstein, heller og støttemurer er den store hagetrenden om dagen. Stein er perfekt til å skape ulike hageparseller som samtidig utjevner nivåforskjeller i terrenget. Private kjøkkenhager er supertrendy – uavhengig om du har liten balkong eller stor hage.

Anneks: Sommerstue hele året Byggmakker

Anneks: Sommerstue hele året

06.06.2016

Få et ekstra oppholdsrom utenfor huset eller hytta på null komma niks.

Slik lagde Line og Christian en drøm av en hage Byggmakker

Slik lagde Line og Christian en drøm av en hage

18.05.2015

Den mer enn gjennomførte Sveitservillaen til Line og Christian i Holmestrand trengte en hage som matchet det herskaplige huset. Det har de oppnådd.