Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

underlagskloss pavepad 45

Fra 29,90

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Et nytt system for helleklosser som gjør det svært enkelt å foreta presis nivåutligning ved legging av heller på f.eks. flate tak eller terrasser. Helleklossene er spesielt utformet til belegningsprosjekter hvor man ønsker å oppnå en belegning som er i vater, hvor overflater og underlag ikke er rett, men hvor bruk av tradisjonelle materialer som sand og grus ikke er egnet. Helleklossene leveres i ulike høyder fra 1,5 mm (Shim), 7,5 mm, 15 mm, 45 mm, 90 mm. Klossene har tenner/avstandskryss som sikrer riktig avstand mellom hellene. Ved å stable de ulike klossene oppå hverandre, oppnår man det perfekte nivå. Finjusteringen gjøres med 1,5 mm shim. PavePad gjør det mulig å justere høyden mellom tak/underlag og underkant helle fra 7,5 mm til 500 mm. Helleklossene kan deles i halve og kvarte enheter, som gjør det lett å avslutte mot sider og hjørner. Deling foregår uten bruk av verktøy. PavePad sikrer at regnvann kan dreneres fra taket på normalt vis, og gir enkel adgang til taket for inspeksjon og evt. reparasjon, da hellene lett kan løftes opp og legges ned igjen etter utført inspeksjon/reparasjon. Dekke av treverk: Det er også mulig å benytte PavePad til dekker av treverk, men da snus den øverste klossen slik at tennene/avstandskryssene kommer ned og man får en slett overflate. FORDELER: - beskytter takmembran mot UV-bestråling og direkte slitasje - gir en ensartet og enkel utlegging - gir en lett takflate uten sand, som opptar store mengder vann - gir en pen overflate og motvirker groing på hellene fordi hellene ligger med 5mm fugeavstand. - drenerer overflaten - ingen vanndammer og vekst av alger - dekket kan legges vannrett uansett membranens fall og kurver. - gjør det enkelt å komme til underlaget ved behov (f.eks. ved sjekk av membran).

    Artikkelnr. 51212821
  • Dokumenter
Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det Byggmakker

Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det

15.06.2021

Ønsker du en ny og flott uteplass med heller og belegningsstein? Det er enkelt, og du klarer fint å legge det selv – her viser vi deg hvordan.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller Byggmakker

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

15.06.2020

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.