Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

hjørnestolpe rund ø:4,24cm 90gr.

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 2 349,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • HJØRNESTOLPE RUND Ø:4,24CM 90GR. H:102CM. Solid glassrekkverk med runde stolper og 12,76 mm sikkerhetsglass. Stolpene har en høyde på 102 cm. Leveres med glass stoppere slik at ikke glasset siger ned. Dette glassrekkverket passer like godt til hytten med sjøen som til funkishuset i byen. Vi har lagerførte glass i ulike bredder i klar og sotet, men tilpasser også glass til ditt prosjekt.

    Artikkelnr. 56658522
Slik lager du skillevegg med skjult innfesting Byggmakker

Slik lager du skillevegg med skjult innfesting

03.06.2021

Det blir jo alltid finest når skruene ikke synes.

Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Slik bygger du spilevegg Byggmakker

Slik bygger du spilevegg

01.07.2020

Spilevegg er hot om dagen både ute og inne - på vegg og i taket. I videoen nederst i artikkelen viser vi deg hvordan du enkelt lager din egen hjemmelagde spilevegg. Se hele prosessen her - det fikser du!