Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

pergola palermo 3000

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 17 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Komplett pergola i en kvadratisk form som gir stilig beskyttelse mot sol, vind og vær. Perfekt over terrassen eller ved bassenget. Robust og korrosjonsbestandig ramme i pulverlakkert aluminium og stål som lett kan bli forankret i ulike typer overflater. takplater av slagfast bronsefarget polykarbonat, 6 mm. Takplater av slagfast polykarbonat Gir behagelig skygge på varme dager Integrert takrenne som leder av vann Vedlikeholdsfri - ingen rust, råte eller flasser Robust og holdbar konstruksjon Enkel installasjon

    Artikkelnr. 49405803
  • Dokumenter
Slik lager du skillevegg med skjult innfesting Byggmakker

Slik lager du skillevegg med skjult innfesting

03.06.2021

Det blir jo alltid finest når skruene ikke synes.

Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Slik bygger du spilevegg Byggmakker

Slik bygger du spilevegg

01.07.2020

Spilevegg er hot om dagen både ute og inne - på vegg og i taket. I videoen nederst i artikkelen viser vi deg hvordan du enkelt lager din egen hjemmelagde spilevegg. Se hele prosessen her - det fikser du!