pergola palermo 3000

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Fra 15 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Komplett pergola i en kvadratisk form som gir stilig beskyttelse mot sol, vind og vær. Perfekt over terrassen eller ved bassenget. Robust og korrosjonsbestandig ramme i pulverlakkert aluminium og stål som lett kan bli forankret i ulike typer overflater. takplater av slagfast bronsefarget polykarbonat, 6 mm. Takplater av slagfast polykarbonat Gir behagelig skygge på varme dager Integrert takrenne som leder av vann Vedlikeholdsfri - ingen rust, råte eller flasser Robust og holdbar konstruksjon Enkel installasjon

    Artikkelnr. 49405803
  • Dokumenter
Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Slik bygger du spilevegg Byggmakker

Slik bygger du spilevegg

01.07.2020

Spilevegg er hot om dagen både ute og inne - på vegg og i taket. Her viser vår favoritt snekker, Snekker Niklas, deg hvordan du enkelt lager din egen hjemmelagde spilevegg på 1-2-3. Det fikser du!

Terrasseidyll på 1-2-3 Byggmakker

Terrasseidyll på 1-2-3

24.08.2018

Levegger i vinyl er godnyheten for deg som ønsker en oppgradering av terrassen din – uten for mye for- eller etterarbeid. Gjør deg klar for en bekymringsfri hagenyhet fra Arnøy Engros.