utestue fra plastmo


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

 • Produktinfo
 • Med Plastmo sin nye Utestue får du nå en komplett vinterhage med både vegger og tak. Classic vinduselementer kommer i to ulike høyder både med fastkarm vinduer og topphengslede vinduer, og monteres sammen med TwinLite termotak. Man kan velge mellom en-fløyet eller to-fløyet dør som slås utover

  Vinduselementer PLASTMO CLASSIC:

  ANVENDELSE

  Plastmo Classic vinduselementer kan benyttes til å bygge en helt ny vinterhage eller til å bygge inn et allerede eksisterende termotak. Plastmo Classic vinduselementer har høy isoleringsevne og er vedlikeholdsfrie.

  EGENSKAPER

  Plastmo Classic vinduselementer er fremstilt av hard PVC som er en av de sterkeste plasttypen på markedet (uPVC). Den er resirkulerbar og på den måten skånsom ovenfor miljøet. Alle elementene har en isolerende kjerne av kompositt.

  MONTERING

  Classic vinduselementer settes sammen av de ulike vindu og dør elementene som er i sortimentet. Ingen av elementene er selvbærende, så det skal derfor settes opp bærekontruksjon. Les mer om montering i monteringsveiledningen.

   

  Termotak PLASTMO TwinLite

  Velg mellom flere farger: Klar, Opal og Sotet

  ANVENDELSE

  Utestuen kan benyttes store deler av året. Kan brukes til både isolerte og uisolerte utestuer. Avanserte drivhus Lysgjennomgang til fasader og inngangspartier.

  EGENSKAPER

  Leveres i fargene klar, opal (hvit) og sotet. Vær oppmerksom på at den sotete platen gir mindre lysspredning, noe som kan gjøre tilstøtende rom i huset mørkere.

  MONTERING

  Man kan montere platene på en «ren» sperrekonstruksjon, hvor lektene er felt ned mellom sperrene, eller på en sperre/lektekonstruksjon hvor lektene ligger over sperrene. Vi anbefaler at man bruker en «ren» sperrekonstruksjon, da får man flere festepunkter og taket blir mer vindstabilt. Skjøteprofiler i gummi kan kun benyttes på «ren» sperrekonstruksjon.

  PLASTMO Sunglaze

  BRUKSOMRÅDER

  • Carport
  • Åpne terrasser
  • Inngangspartier
  • Tak over gangpartier
  • Tak over basseng/ute områder

  FARGER

  Leveres i klar og sotet. Vær oppmerksom på at den sotede platen har minst lysgjennomgang, noe som kan gjøre bruksområdet og tilstøtende rom i huset mørkere.

  MONTERING

  SunGlaze monteres raskt og enkelt med tilhørende aluminiumsprofi ler. Skal

   monteres direkte på en «ren» sperrekonstruksjon på cc 600 mm mellom sperrene. Lektene kubbes mellom  sperrene. Se snøsonetabell for avstand. Ved montering på stålkonstruksjon, må det legges isolasjon mellom stålkonstruksjonen og skjøteprofilene.

  Plastmo utestue

  Plastmo takløsninger

  Plastmo Sunglaze

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt Byggmakker

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt

18.06.2019

Anneks Grimstad gir deg skygge for solen, ly for regnet og god utsikt. Kanskje du til og med kan gjøre om annekset til et koselig krypinn for sommergjestene dine?

Forleng sommeren Byggmakker

Forleng sommeren

08.08.2018

Da er fellesferien og med det sommerferien over for mange av oss, men det betyr ikke at du ikke kan forlenge feriefølelsen hjemme.

Ut med stua – ut med kjøkkenet Byggmakker

Ut med stua – ut med kjøkkenet

17.01.2018

Når sola skinner, frister det sjelden å stå inne og lage mat. Så hvorfor ikke flytte kjøkken og stue ut på terrassen i sommermånedene?