Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vanningspistol 08158-20

Gardena

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

  • Produktinfo
  • Med GARDENA Premium justerbar dusj/sprøytepistol er vanning bare gøy. Den velformede, robuste metall- og plastdesignen med sklisikre, myke plastkomponenter sørger for at denne justerbare dusjen/sprøytepistolen ligger godt i hånden. Tre ulike stråletyper kan velges: myk dusj, fin dusjtåke og hard stråle. Praktisk: Vannmengden kan justeres trinnløst og låses. Mønster og vannstråle kan velges optimalt til bruksområdet. Den myke plastringen på sprøytehodet beskytter mot skader, spesielt hvis sprøyten faller på bakken. Alle funksjoner kan betjenes med én hånd. For økt komfort under vanningen. Som et spesialtilbud medfølger GARDENA Premium vannstopper (art. nr. 8168-30). Det er enkelt å koble den til, og den er spesielt sterk når det gjelder å holde slangen.

    Artikkelnr. 29851904