Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

feiemaskin s4 - kärcher

Kärcher

 

 • 20 l beholder
 • Sidebørste
 • 510 mm feiebredde
 • Produktinfo
 • Karcher S4 Feiemaskin med 20 l beholder, sidebørste og 510 mm feiebredde - Denne kan brukes hele året og er fem ganger mer effektiv enn vanlig kosting av gårdsplassen. Med sidebørsten får du også grundig rengjøring i alle kanter og hjørner av uteområdet. Monteres uten verktøy, og har et design som også gir plassbesparende oppbevaring.

   

  Enkel i bruk
  En manuell feiemaskin er svært enkel å bruke og gjør det lett å feie uten unødvendige anstrengelser eller uheldig belastning.

  Fleksibel og komfortabel
  Skyvehåndtaket på våre manuelle feiemaskiner kan reguleres i høyden slik at flere kan bruke den samme feiemaskinen ergonomisk riktig.

  Rent i alle kriker og kroker
  Feiemaskinen har sidebørster med lange buster som sørger for grundig rengjøring helt inntil kanter.

  Ukomplisert og kompakt
  Alle våre feiemaskiner er enkle å legge sammen for kompakt oppbevaring. Legg skyvehåndtaket ned og sett feiemaskinen på høykant – enklere kan det ikke bli!

  Enkel avfallshåndtering
  Våre manuelle feiemaskiner har en avfallsbeholder som er enkel å ta av for tømming. Ta tak, løft den rett ut og tøm innholdet i søpla. Du slipper å komme i kontakt med avfallet.


  Artikkelnr. 56339795