Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gressklipper 2x18v 46cm dlm462z

Makita

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 9 900,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Effektiv og solid 2x18V selvgående gressklipper. Z-modell leveres i pappeske uten batterier og lader. Egner seg til gressklipping av areal i størrelsesorden 1600-1800kvm. Klippehøyde 20-100mm. Meget stillegående. Gressklipperen har 4 batteriporter slik at man har dobbelt opp med batterier, slik at når første par batterier er tomme kan man skifte til neste par og fortsette klippingen. Gressklipperen har solid stålpanne, 60 liters oppsamler, mulighet for bioklipp og selvdrift. Store hjul som ruller lett, og kraftig børsteløs motor. Batteribeskyttelsen skåner batteri og maskin mot overbelastning.

    Artikkelnr. 56566103
Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

28.06.2021

Velger du en robotgressklipper med de riktige egenskapene, får du en flott plen gjennom hele sommeren.

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.