Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gressklipper 33cm 18v uten batteri

Fra 2 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • En del av det 18V POWERCONNECT utskiftbare batterisystem, 18V gressklipperen fungerer med 2stk 18V batterier, og gir strøm og driftstid som 36V. Gressklipperen har en 33cm klippebredde som er ideell for plener opp til 300m2. Med 5 forskjellige kuttehøyder og et vinget stålblad som maksimerer gresssoppsamlingen så du får den perfekte finishen hver gang. Denne lette og kompakte klipperen har en 35L oppsamlingsboks som gjør det mulig å samle mer gress på en gang og redusere tømmingstiden. Klipperen leveres uten batteri, men er kompatibel med alle BLACK + DECKER 18V POWERCONNECT batterier og verktøy.

    Artikkelnr. 56520872
  • Tekniske data
  • Fysiske mål
    Klippehøyde 250 mm
Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

28.06.2021

Velger du en robotgressklipper med de riktige egenskapene, får du en flott plen gjennom hele sommeren.

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.