Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gressklipper 38cm bemw471es

  • Kraftig 1600W, 38 cm klippebredde
  • Easy start funksjon
  • Easy steer håndtak, bevegelig høyre -venstre
  • 45 Liter oppsamler
  • Høydejustering med enkel spak

Fra 2 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • EASY STEER Innovasjon - Det innovative håndtaket beveger seg lett fra høyre til venstre ved å trykke på en knapp, noe som gir deg presisjonskontroll i hagen. Easy Start-funksjonen lar deg slå av og på maskinen uten problemer ved hjelp av aktiveringsknappen. Hver modell i EASY STEER- serien inneholder et oppgradert knivblad - For 80% bedre gressoppsamling og forbedret allsidig skjæreytelse. En stor gressoppsamlingsboks på 45L gjør at du kan bruke mer tid på klipping og mindre tid på tømming. En indikator for full gressoppsamler varsler deg når det er tid for å tømme. Forbedret hjuldesign konstruert for maksimalt grep og kontroll, et integrert bærehåndtak samt 7 høydeinnstillinger tilbyr EASY STEER innovasjon og komplett allsidighet.

    Artikkelnr. 53446820
Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

28.06.2021

Velger du en robotgressklipper med de riktige egenskapene, får du en flott plen gjennom hele sommeren.

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.