Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gressklipper handymower 22/18v

Gardena
  • Produktinfo
  • Perfekt for små hager. Ikke mer ledning eller tunge løft rundt i hagen. HandyMower er rask, lett og smidig. Enke å manøvrere og den beveger seg lett over plenen. Takler også høyt gress. Den er så lett i vekt at den kan brukes med en hånd. Klipp der du aldri har klippet før- i små hull og under hindere. HandyMower kommer innunder hagemøbler, mellom blomsterbed og alle andre steder man bruker en trimmer. I tillegg er den liten som gjør at det trengs minimalt med lagringsplass. Det er ikke behov for oppsamler. HandyMower makulerer det kuttede gresset mens man klipper. Dette faller i blomsterbed eller på plenen som fungerer som naturlig gjødsel. Du sparer tid og krefter.

    Artikkelnr. 57220883
Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

28.06.2021

Velger du en robotgressklipper med de riktige egenskapene, får du en flott plen gjennom hele sommeren.

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.