Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gressklipper plm5113n bensin

Makita

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Fra 7 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Høyspesifisert gressklipper med alle klippesystemer og 3 hastigheter. En av Makitas største modeller med hele 51cm klippebredde. Ready Start motor på 190cm3. Kan kjøres i 3 hastigheter. Sentralisert høydejustering 5 høyder. Kulelager i hjul. Vekt 38kg. Brukerfordeler: Ready start motor: Komfortabel og jevn trekkraft (ingen behov for primer pumpe). Komfortabel og selvgående. Solide hjul, forseglede kulelager. Sterk stålramme og justerbare håndtak. Tre ulike hastigheter. Hastigheter 3,0 km/h, 3,4 km/h tai 4,5 km/h. Med plugg for bioklipp. Enkel å bruke og justerbar høydeinnstilling.

    Artikkelnr. 51485594
Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

01.07.2019

Velg en modell med de riktige egenskapene, så får du en flott gressplen gjennom hele sommeren.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.

Vanlige spørsmål om robotgressklippere Byggmakker

Vanlige spørsmål om robotgressklippere

09.07.2018

Drømmer du om å gå barbeint på et tykt og sunt teppe av grønt gress, men har ennå ikke skaffet deg en robotgressklipper? Hva lurer du på?