Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gressklipper plm5113n bensin

Makita

Fra 7 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Høyspesifisert gressklipper med alle klippesystemer og 3 hastigheter. En av Makitas største modeller med hele 51cm klippebredde. Ready Start motor på 190cm3. Kan kjøres i 3 hastigheter. Sentralisert høydejustering 5 høyder. Kulelager i hjul. Vekt 38kg. Brukerfordeler: Ready start motor: Komfortabel og jevn trekkraft (ingen behov for primer pumpe). Komfortabel og selvgående. Solide hjul, forseglede kulelager. Sterk stålramme og justerbare håndtak. Tre ulike hastigheter. Hastigheter 3,0 km/h, 3,4 km/h tai 4,5 km/h. Med plugg for bioklipp. Enkel å bruke og justerbar høydeinnstilling.

    Artikkelnr. 51485594
Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

01.07.2019

Velg en modell med de riktige egenskapene, så får du en flott gressplen gjennom hele sommeren.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.