Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

robotgressklipper 12v +-700m2

  • En arbeidskapasitet på 500-700m2 +/- 20%
  • Kan klippe under trange omstendigheter
  • Tar seg enkelt frem på mykt og ujevnt terreng
  • Et solid stålblad sørger for økt holdbarhet
  • Rengjør understellet automatisk for gress

Fra 15 890,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • BLACK+DECKER Robotgressklipper perfekt for en gressplen opptil 700m2. Kompakt design sikrer at den kommer til de trangeste områder. Med ett selvjusterende understell følger maskinen terrenget og gir en jevn overflate og feilfri vedlikeholdt plen. Trehjulsdesign for optimalt grep som gjør at den tar seg enkelt frem på ujevnt terreng. Solid knivblad i stål for lang levetid. Montert gressrensefunksjon for mindre manuell rensing av oppsamlet gress under maskinen. Justerbar kuttehøyde fra 15-60mm, kuttebredde 18cm, driftstid 90 min +/- . Vekt: 7.5 kg. Maks helling 30%. Leveres med avgrensningskabel 200m og 200 plugger/jordspyd. Bluetooth tilkobling for enkel kontroll. Applikasjon er tilgjengelig for Apple og Android - kommuniser med gressklipperen din via smarttelefonen. Sikkerhet: Tyveribeskyttelse via appen og en låsenøkkel for å forhindre uautorisert bruk/barnesikring. Løfter du opp klipper som er i bevegelse stanser den automatisk.

    Artikkelnr. 57318100
Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

28.06.2021

Velger du en robotgressklipper med de riktige egenskapene, får du en flott plen gjennom hele sommeren.

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.